2017-03-24 08:00 CET Produkt- och konsumentnyheter

Nytt sortiment för husdjur på Clas Ohlson i vår!

31-9223-1
31-9224-1
31-9220
31-9292-1
31-9247-1

Med start nu i vår erbjuder Clas Ohlson ett helt nytt sortiment för hund- och kattägare med prisvärda och smarta produkter för allt från omvårdnad och lek till säkerhet.

Totalt lanserar Clas Ohlson drygt 120 produkter för hund- och kattägare med utgångspunkten att lösa de vanligaste praktiska situationerna våra kunder möter i sin vardag med husdjur.

– I Europa finns cirka 75 miljoner hushåll med husdjur och vi har märkt att det finns en stor efterfrågan på den här typen av produkter. Därför är vi väldigt glada över att nu kunna lansera ett brett sortiment av produkter som gör vardagen med husdjur enklare för våra kunder. Vår tillgänglighet med butikslägen både i stadskärnor och i köpcentrum, i kombination men vår e-handel tror jag är en nyckel. Sedan har vi också lagt mycket tid på att se till att alla produkter i sortimentet erbjuder något utöver det vanliga, som exempelvis extra säkerhetsdetaljer, säger Eva Berg, sortimentschef på Clas Ohlson.

Sortimentet innehåller både produkter från Clas Ohlsons varumärke Asaklitt samt andra kända varumärken som Wahl och Curver. Exempel på produkter som lanseras är omvårdnadsprodukter som klippmaskiner och kammar, olika artiklar för matförvaring och matskålar, populära varianter på leksaker, men även koppel och reflexvästar för hund och katt. Genomgående för samtliga produkter är att man som kund alltid ska hitta någon extra smart detalj på produkten, som till exempel att alla halsband har en yta avsedd för märkning eller att alla koppel har insydda reflexer. Ett antal produkter har också en tydlig miljöprofil, som våra hundbajspåsar som är tillverkade av 100 procent biologiskt nedbrytbara material och matskålar av återvunnen plast.

För att se hela Clas Ohlsons sortiment för husdjur, se http://www.clasohlson.com/se/b/Fritid/Husdjurstillbeh%C3%B6r

Kontakt

För mer information kontakta:
Niklas Carlsson, Informationschef Sverige, telefon 0247-444 29

Bifogade filer

Meny Språk