Nest är äntligen här - Clas Ohlson lanseringspartner i Norden

2017-09-01 07:30 CET

Företaget Nest Labs säkerhetsprodukter för tryggare hem har varit omskrivna världen över. Nu kommer de äntligen till den nordiska marknaden och Clas Ohlson är en av Nests utvalda lanseringspartners.

Med produkterna Nest Protect, Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor och Nest Cam IQ har Nest Labs snabbt gjort sig kända för sina snygga och smarta säkerhetsprodukter för hemmet.

‒ Produkter för det smarta hemmet är något som blir alltmer populärt i vårt sortiment. Att vi nu är lanseringspartner för Nest Labs produkter i Sverige, Norge och Finland är något vi är väldigt stolta över, eftersom det innebär att vi kan erbjuda våra kunder det allra senaste inom smarta säkerhetsprodukter för hemmet, säger Richard Larsson, produktchef för data och foto på Clas Ohlson.

Produkterna som från och med nu finns tillgängliga i Clas Ohlsons butiker samt e-handel i Sverige, Norge och Finland är;

  • Rök- och kolmonoxidlarmet Nest Protect, som söker efter snabbt uppflammande bränder, pyrande bränder och kolmonoxid. Den talar om var faran finns och kan varna i mobilen om du inte är hemma.
  • Med säkerhetskameran Nest Cam Indoor kan du hålla koll på ditt hem var du än befinner dig. Se allt som händer i 1 080p HD och få varningar om något skulle inträffa. Kameran har dessutom inbyggd mikrofon och högtalare så att du kan säga till hunden att hoppa ned från soffan.
  • Med Nest Cam Outdoor kan du hålla ett öga på ditt hem dag som natt. Den kopplas till elnätet så du behöver aldrig oroa dig för att batteriet ska ta slut. Du får aviseringar när det händer något, och du kan prata och lyssna via Nest-appen.
  • Nest Cam IQ har avancerade algoritmer som kan identifiera när någon befinner sig i ditt hem, varna dig och automatiskt följa personens rörelser genom rummet. Med en prenumeration på Nest Aware kan du till och med få en avisering om den ser en vän eller en familjemedlem, eller om den upptäcker en obekant person.

Se mer på http://www.clasohlson.com/se/campaign/co-nest-se&v=1.2