Clas Ohlsons första Compact Store i Finland har öppnat

2017-05-18 14:30 CET

Clas Ohlson har idag öppnat sin första Compact Store, bolagets mindre butiksformat, i Finland när dörrarna till den nya butiken öppnades under morgonen i Helsingfors.

– Vi hittade en passande butiksyta för vårt nya butiksformat på en attraktiv plats mitt i ett gångstråk där många människor rör sig. Det kommer att vara lätt för kunderna att ta sig till den nya butiken och de kommer se att butiken full av smarta produkter och praktiska lösningar trots att butiksytan är lite mindre än vad de är vana vid, berättar Sampo Päällysaho, Finlandschef på Clas Ohlson.  

Den nya butiken i Helsingfors ligger i Columbus köpcentrum i Nordsjö och har en försäljningsyta om cirka 475 m². Upptagningsområde omfattar cirka 85 000 invånare. Om kunden önskar något som inte finns i hyllan går det enkelt och kostnadsfritt att beställa produkter från Clas Ohlsons hela sortiment direkt till butiken.

Med den nya butiken i Helsingfors erbjuder Clas Ohlson sina kunder en omnikanalupplevelse med e-handel och över 200 butiker på sex marknader.

För mer information om Clas Ohlsons butiksbestånd och framtida butiksetableringar, se detaljerad lista på om.clasohlson.com.