Clas Ohlsons butik i centrala Varberg nu öppnad

2017-09-28 13:45 CET

Klockan 10.00 idag öppnades Clas Ohlsons 88:e butik i Sverige när de första kunderna välkomnades in i den nya butiken i Varberg. I och med öppningen har Clas Ohlson totalt 220 butiker på sex olika marknader.

Öppningen i Gallerian i Varberg har varit efterlängtad och förutom fina öppningserbjudanden har Clas Ohlson funnits på plats redan veckan innan med Clas Ohlson Pop-up Store, Clas Ohlsons lilla butik på hjul.

– Varberg är en av de platser där vi under en längre tid letat efter rätt läge och här i Varbergs Galleria känner vi att vi hittat rätt. Cityhandeln i Varberg växer och här har vi alla möjligheter att lösa vardagens praktiska problem för våra kunder. Vi har ett starkt team på plats som efter alla förberedelser ser mycket fram emot att välkomna kunderna in i butiken, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

Clas Ohlsons butik i Varberg har en försäljningsyta om cirka 900 kvadratmeter och ett upptagningsområde om drygt 60 000 invånare.

För mer information om Clas Ohlsons butiksbestånd och framtida butiksetableringar, se detaljerad lista på om.clasohlson.com.