Clas Ohlsons andra butik i Harstad i Norge har öppnat

2017-04-07 10:00 CET

Clas Ohlson har öppnat sin andra butik i norra delen av Harstad i Norge i Amfi köpcentrum.

– Harstad är en betydelsefull stad i norra Norge och när Amfi köpcentrum öppnade igen efter en omfattande ombyggnation får staden nu ett sedan länge efterlängtat modernt köpcentrum. Detta är en fantastisk resa som vi är glada över att vara en del av, säger Geir Hoff, Norgechef på Clas Ohlson.

Det var en stor händelse för staden när hela köpcentrumet åter slog upp portarna vid lunchtid igår efter en lång period av omfattande ombyggnation.

– Invånarna i Harstad hade samlats här för att få uppleva alla nya butiker. Det var en stor uppslutning och vi ser nu mycket fram emot att välkomna nya kunder till Clas Ohlson.

Clas Ohlsons nya butik i Harstad har en försäljningsyta om cirka 1 050 kvadratmeter och butikens upptagningsområde beräknas till cirka 35 000 invånare.

Med den nya butiken i Harstad erbjuder Clas Ohlson sina kunder en omnikanalupplevelse med e-handel och över 200 butiker på sex marknader.

För mer information om Clas Ohlsons butiksbestånd och framtida butiksetableringar, se detaljerad lista på om.clasohlson.com.

Bilder

Dokument

Pressmeddelandet som pdf