Clas Ohlson tecknar samarbetsavtal med LRF Samköp

2017-10-03 09:30 CET

Clas Ohlsons erbjudande till företagskunder, Clas Office, har sedan starten 2014 blivit ett populärt sätt för små och medelstora företag att samla sina inköp med rabatt från första kronan. Nu utvecklar Clas Ohlson sitt företagserbjudande ytterligare genom att teckna samarbetsavtal med LRF Samköp, som samlar cirka 70 000 företagarmedlemmar inom de Gröna Näringarna.

– Vi är väldigt glada för förtroendet från LRF Samköp och ser fram emot att välkomna deras medlemmar som nya företagskunder. För väldigt många företag kan vi erbjuda i princip allt som behövs för att få vardagen på kontoret att fungera, och det tror vi att LRFs medlemmar kommer att uppskatta, säger Annelie Steger Engholm, Manager B2B Clas Office Sverige. 

LRF Samköp ägs av Lantbrukarnas Riksförbund och är en sammanslutning av företag inom de Gröna Näringarna, som nu erbjuds en gemensam rabatt på hela Clas Ohlsons breda sortiment.

– Våra medlemmar är allt från små enskilda lantbrukare till större företag inom skogsnäringen och samarbetet med Clas Ohlson blir ett tydligt mervärde för alla. Oavsett hur mycket de handlar för får de en fast rabatt utan undantag. Väldigt enkelt och med hög tillgänglighet via butiksnätet och online, säger Sanna Blomberg, vice VD på LRF Samköp.

Det nya samarbetsavtalet träder i kraft 1 november 2017.

Mer information om Clas Office: http://www.clasohlson.com/se/?SiteView=B2B

Bilder

Dokument

Pressmeddelande som pdf