Clas Ohlson öppnar nya butiker i Tyskland och Norge

2017-11-30 14:00 CET

Tidigare idag öppnade Clas Ohlson koncernens 226:e och 227:e butik, i Tyskland respektive Norge. Båda butikerna stärker Clas Ohlsons närvaro på de lokala detaljhandelsmarknaderna Hamburg och Bergen ytterligare.

Efter månader av förberedelser öppnades idag Clas Ohlsons fjärde butik i Hamburg. Butiken har en försäljningsyta om drygt 1 000 kvadratmeter och ligger på den centralt belägna shoppinggatan Spitalerstraße.

‒ Vi strävar efter att bygga en stark bas i Hamburg-regionen som en del av den första fasen av vår expansion i Tyskland. Genom att öppna denna fjärde butik har vi nu en god närvaro i staden. Vi har ett mycket bra team på plats här i Hamburg, inte minst i den nya butiken på Spitalerstraße och jag ser fram emot att följa vår framtida utveckling här, säger Sampo Päällysaho, landschef Clas Ohlson Tyskland.

Även i Norge var kunderna glada att komma in i Clas Ohlsons nya butik, i centrala Bergen. Butiken är den 87:e Clas Ohlson-butiken på den norska marknaden och den sjätte i Bergen.

‒ Bergen har alltid varit en mycket bra stad för oss och vi har länge velat öppna en butik mitt i stadens centrum. Vi är väldigt glada över läget i Galleriet, som är ett av de största köpcentrumen i centrala Bergen, säger Rune Johansen, Operations Manager på Clas Ohlson Norge.

Clas Ohlsons nya butik i Bergen har en försäljningsyta om cirka 750 kvadratmeter och ett upptagningsområde på 120 000 invånare.

För mer information om Clas Ohlsons butiksbestånd och framtida butiksetableringar, se detaljerad lista på om.clasohlson.com.