Clas Ohlson öppnade idag ny butik i Ängelholm

2017-03-23 13:00 CET

Efter noggranna förberedelser öppnade idag Clas Ohlson sin 87:e butik i Sverige i och med att nya Sverigechefen Fredrik Uhrbom, tillsammans med butikschefen Victoria Wingemo, slog upp portarna för butiken i Brännborn Center i Ängelholm.

Brännborn Center är ett köpcenter med ett 40-tal butiker och omkring sex miljoner besökare årligen. Den nya butiken är byggd enligt Clas Ohlsons nya butikskoncept och erbjuder som alltid ett brett sortiment inom Hem, El, Fritid, Bygg och Multimedia.

– Vi har sedan tidigare mycket uppskattade butiker i nordvästra Skåne genom butiken på Kullagatan i Helsingborg och vår nygamla butik i Väla centrum och kan med den nya butiken erbjuda våra kunder ännu närmare service. Det är en speciell dag för mig som ny Sverigechef att vara med här på öppningen och jag är väldigt imponerad av det jobb som teamet i Ängelholm har gjort med att få butiken i allra bästa skick till öppningen. Det ska bli väldigt roligt att få möta våra kunder i butiken, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

Clas Ohlsons nya butik i Ängelholm har en försäljningsyta om cirka 802 kvadratmeter och butikens upptagningsområde sträcker sig över stora delar av nordvästra Skåne.

Med den nya butiken i Ängelholm erbjuder Clas Ohlson sina kunder en omnikanalupplevelse med e-handel och över 200 butiker på sex marknader.

För mer information om Clas Ohlsons butiksbestånd och framtida butiksetableringar, se detaljerad lista på om.clasohlson.com.