Arbetskläder är vårens stora lansering på Clas Ohlson!

2017-05-17 08:30 CET

Efter att ha testat försäljning av arbetskläder i ett mindre antal butiker lanserar Clas Ohlson nu en egen kollektion arbetskläder under eget varumärke Workwear by Clas Ohlson. Arbetskläderna finns till försäljning på samtliga Clas Ohlsons marknader, både i butik och online.

I sortimentet, som är i unisexstorlekar, ingår byxor, t-shirts, skjorta, jacka, bälte, hängslen, mössa, strumpor, knäskydd och underställ. Gemensamt för alla produkter är att kunderna ska kunna känna att kläderna är riktigt användbara för allehanda hemmafixprojekt, samtidigt som passform och design gör att man känner sig bekväm att använda kläderna även i andra sammanhang.

– Vi är stolta över det arbete vårt team här i Insjön har gjort med att utveckla det nya sortimentet arbetskläder. Vi har använt oss av den kunskap vi har om våra kunders behov och önskemål och utifrån det tagit fram en kollektion som ger mycket kvalitet för pengarna och där plaggen står för en hög kvalitet, passform och användbarhet, säger Eva Berg, sortimentschef på Clas Ohlson.

Workwear by Clas Ohlson har detaljer som vanligtvis återfinns i dyrare plagg, som exempelvis CORDURA®-förstärkningar (ett extra kraftigt tyg som ofta används i ryggsäckar, stövlar, militärkläder och funktionsplagg) samt blixtlås från japanska YKK.

Dessutom är produkterna märkta med OEKO-TEX®, som är världens ledande märkningsstandard för textilier som testats med avseende på hälsofarliga ämnen.

Klicka här att se hela Clas Ohlsons sortiment av arbetskläder.