2016-05-04 10:00 CET Övriga företagsnyheter

Club Clas firar med sina två miljoner medlemmar!

Idag firar Clas Ohlson att företagets kundklubb Club Clas numera samlar över två miljoner medlemmar. Firandet sker i alla svenska butiker, inklusive e-handel, där alla medlemmar idag får 20 procent rabatt på ett köp.

– En klubbdag är alltid en fest i våra butiker, men den här gången är det något alldeles extra när vi vet att vi är fler än två miljoner medlemmar i Club Clas. Det är en fantastisk utveckling för vår kundklubb som vi är mycket stolta över, säger Nina Eriksson, Sverigechef på Clas Ohlson. 

I samband med klubbdagen lanseras dessutom en tävling där två personer får två minuter var att samla på sig så mycket de kan bära ut ur en Clas Ohlson-butik!

– Tävlingen är ett sätt för oss att förlänga firandet. Jag ser fram emot då vinnarna utses, och att sedan få följa deras framfart i butiken. Det ska erkännas att jag är väldigt nyfiken på att se vilka produkter de väljer först, säger Nina Eriksson.

Mer information om tävlingen finns att läsa här.

Som medlem i Club Clas får man ta del av rejäla råd och rabatter. Alla medlemmar får tre procents bonus på alla köp och med jämna mellanrum får medlemmarna ta del av exklusiva specialerbjudanden.

Mer om Club Clas hittar du på vår hemsida.  

Kontakt

För mer information, vänligen kontakta:
Sara Kraft Westrell, Informations- och IR-direktör, telefon 0247-649 13

Bifogade filer

Meny Språk