Clas Ohlson öppnar idag ny butik i Svolvær

2016-12-08 13:30 CET

Idag öppnade Clas Ohlson sin nya butik i Svolvær i norra Norge. Butiken är Clas Ohlsons 77:e butik på den norska marknaden och koncernens 213:e butik.

Den nya Clas Ohlson-butiken i Svolvær i Lofoten i norra Norge öppnades tidigare idag på traditionsenligt vis och med massor av bra öppningserbjudanden. Clas Ohlson-butiken har länge varit efterlängtad av invånarna i regionen och intresset för den nya butiken var stort.

– Det har varit otroligt många kunder här i butiken idag på morgonen. Teamet här i Svolvær har verkligen gjort ett fantastiskt jobb i att skapa en riktigt bra och kommersiell butik, säger Geir Hoff, landschef Clas Ohlson Norge.

Clas Ohlsons nya butik ligger i centrala Svolvær och har en säljyta om cirka 800 kvadratmeter. Upptagningsområdet för butiken är cirka 40 000 invånare. Clas Ohlson har med den nya butiken i Svolvær idag 77 butiker runtom i landet.

Clas Ohlson erbjuder sina kunder en omnikanalupplevelse med e-handel och över 200 butiker på sex marknader. Clas Ohlson planerar att under räkenskapsåret 2016/17 expandera butiksnätverket med 3-8 nya butiker netto.

För mer information om Clas Ohlsons butiksbestånd och framtida butiksetableringar, se detaljerad lista på om.clasohlson.com.

Bilder

Dokument

Pressmeddelandet som pdf