2015-12-11 10:00 CET Produkt- och konsumentnyheter

Julklappstips från Clas Ohlson!

TellStick Net
Exibel trådlösa sporthörlurar
Coline Slow juicer
TellStick Net
Helly Hansen arbetshandskar
Eva Berg
Dewalt skruvdragare
Asaklitt termosflaska

Julhandeln är i full gång, inte minst på Clas Ohlson där julförsäljningen fått en bra start i november med en ökning om 8 procent jämfört med året innan. Storsäljare just nu hos hemmafixarkedjan är allt som behövs för att göra hemmet redo för jul, som exempelvis ljusslingor (http://www.clasohlson.com/se/b/El/Lampor-&-belysning/Ljusslingor) och julgranar (http://www.clasohlson.com/se/b/Hem/S%C3%A4song/Jul), men även julklappsförsäljningen går på högvarv.

Utifrån försäljningen hittills kan vi se att kunderna inte drar sig för att jobba med sina helgprojekt under årets kallare månader då fodrade arbetshandskar såväl som skruvdragare och andra handelverktyg säljer bra. Men självklart är inomhusprojekten i fokus under de kommande månaderna.

– Intresset för smarta hem är en trend som vi sett under ett par år och som nu tar fart ordentligt. Med startpaketet Tellstick Net blir ditt hem trådlöst och lite smartare. Förutom att tända och släcka lampor kan du exempelvis slå på och av motorvärmaren eller läsa av utomhustemperaturen direkt i mobilen. Du kan även göra så att belysningen automatiskt tänds när ett fönster eller en dörr öppnas. En riktigt smart produkt, säger Eva Berg, sortimentschef på Clas Ohlson.

– Vi kan också redan nu avslöja att många kommer att få olika typer av maskiner och tillbehör för matlagning i julklapp. En klassiker som blir stor i år igen är stekpannan, men jag tror även starkt på vår egen slow juicer som mixar allt från ingefära, bär, frukter till olika grönsaker till goda juicer. Dessutom så är den så tyst så man kan köra maskinen och prata med familjen samtidigt, fortsätter Eva Berg.

Clas Ohlson har även årets julklapp, robotdammsugaren, i sortimentet.

– Vi har flera prisvärda varianter och vi räknar med bra försäljning på robotdammsugaren, men det är trots allt en förhållandevis dyr julklapp. Tips på smarta produkter som inte kostar fullt så mycket är till exempel våra trådlösa sporthörlurar för smartphones. Perfekta för skidturen eller gymmet. Eller varför inte vårt set med ficklampa och pannlampa och ett termosset från Asaklitt så har man flera bra produkter för en härlig dag ute i naturen, avslutar Eva Berg.  

Kontakt

För mer information kontakta:

Sara Kraft Westrell, Informations- och IR-direktör, telefon 0247-649 13

Bifogade filer

Meny Språk