Frågor och svar

Hur söker jag jobb på Clas Ohlson?

Enklast söker du via den här hemsidan. Gå in under ”Lediga jobb”, och registrera din ansökan. Vill du veta vilka jobb som annonseras just nu, se lediga jobb.

Kan man sommarjobba hos er?

I mån av behov och plats tar vi även emot sommarjobbare, men det är upp till varje butik. Fyll i en intresseanmälan på vår hemsida, se lediga jobb.
Vi tar även emot sommarjobbare på lagret och huvudkontoret. För att sommarjobba hos oss måste du ha fyllt 18 år. Sommarjobb på lagret annonseras här på hemsidan, där du också registrerar din ansökan. Gällande sommarjobb på huvudkontoret mejlar du din ansökan till jobb@clasohlson.se och skriver vilken avdelning du är intresserad av. Du kan även registrera din ansökan via hemsidan.

Har ni några nya butiker på gång där jag kan söka jobb?

Vi lägger upp information om planerade butiksöppningar här på hemsidan. Även platsannonser för nya butiksmedarbetare läggs upp på hemsidan, under ”Lediga jobb”.

Om jag vill söka jobb i en av era butiker i England, hur gör jag då?

Vilken av våra butiker du än vill jobba i så söker du alltid direkt via den aktuella butiken. Kontakta butikschefen. Vill du veta vilka butiker vi har i England, se se våra butiker (listan öppnas i ett nytt fönster).

Kan jag lägga in min profil och CV i någon form av intresseregister hos er?

Ja, om du är intresserad av att jobba hos oss och just nu inte hittar en platsannons som matchar din kompetens och profil, så kan du lägga in en intresseanmälan och bli kontaktad av våra rekryterare när det dyker upp något som matchar.  Lägg in intresseanmälan på sidan för lediga jobb.

Jag lyckas inte logga in på sidan för jobbansökan, vad är fel?

  1. Försäkra dig om att det verkligen är jobbsidan du försöker logga in på, och inte vår internetbutik.
  2. Tänk på att göra skillnad mellan små och stora bokstäver när du skriver in ditt lösenord.
  3. Har du fyllt i din rätta e-postadress när du registrerade dig – kontrollera stavningen noga!
  4. Prova igen senare, det kan vara ett tillfälligt fel.
  5. Om inget av ovanstående hjälper kan du istället mejla ditt problem/fel till jobb@clasohlson.se så hjälper vi dig.

Hur gör jag om jag vill skriva ett examensjobb hos er?

Vi ser positivt på studentkontakter eftersom det ger oss en möjlighet att redan under studietiden få kontakt med framtida medarbetare. Om du vill skriva ditt examensjobb hos oss går det bra att kontakta oss via student@clasohlson.se. Eftersom vi får många förfrågningar är det bra om du specificerar vad du vill skriva om och inom vilket ämne, då blir det lättare att hjälpa dig vidare.

Jag skriver ett skolarbete och behöver information om företaget, hur gör jag?

Börja med att läsa igenom vår senaste årsredovisning som finns här på vår hemsida. Du kan även se filmen och läsa historien om Clas Ohlson direkt här på nätet. Hittar du inte den information du söker går det bra att mejla till student@clasohlson.se, så försöker vi hjälpa dig vidare. Men snabbast och enklast är att du söker informationen på egen hand enligt ovan. Lycka till!